__Users__Guest__Temp__22-05-2018-15-48-02-265

Laura Smit

Haarstylist

Laura is bij ons werkzaam vanaf maart 2016. Al haar diploma’s heeft ze in het bezit, maar zit niet stil en wil graag veel bijleren. Haar gedrevenheid in de sport korfbal laat zien dat ze er altijd 100% voor gaat. Wellicht dat ze ooit nog haar baantje bij de Mac Donalds gaat opgeven om volledig in het kappersvak te gaan werken :)

Anne Mollen

Haarstylist

Anne is vanaf maart 2019 bij ons aan het werk. Na een aantal baantjes heeft ze nu waarschijnlijk haar droombaan gevonden.Deze klantvriendelijke kapster is actief in haar vak en leergierig.  Ze staat altijd open voor een gezellig praatje. Anne is in aanwezig op Dinsdagmiddag, Woensdag, Donderdagmiddag, Vrijdagmiddag en avond en om de even weken op de zaterdag.

__Users__Guest__Temp__21-02-2019-13-52-53-265
Erik

Erik Bijlstra

Haarstylist / Docent

Erik is vanaf 1985 kapper. Sinds 1993 heeft hij een eigen kapsalon. De kapsalon is hij gestart op de Grotestraat 26 in Den Ham. Vanaf 2004 is zijn zaak verhuisd naar Grotestraat 44. Hier is hij ook met het KappersTrainingsCentrum begonnen door het organiseren van cursussen voor kappers.

Vanaf 1994 is Erik docent in het kappersvak. Na het lesgeven op school, het examineren voor het landelijk examenorgaan en zitting in de beleid advies commissie van de ANKO, is hij de laatste jaren werkzaam als technisch adviseur voor een Italiaanse firma. Specialiteiten zijn metamorfoses; fotoshoot’s , barber kapsel; modeshows, geven van kapperstraining en het verzorgen van Sint-Nicolaas baardstellen.

Els Bijlstra

Hoofdhuid specialisatie / Visagie / Administratie

Els heeft naast schoonheidsspecialiste een aantal jaren in de modebranche gewerkt.
Vanaf 2010 is Els werkzaam in de kapsalon als salonassistent; visagist; administratie; receptie en planning. Tevens beheer depot van Palthe stomerijen en pasfoto snelservice. Vanaf mei 2016 is Els gecertificeerd specialiste in hoofdhuid problemen.

els
janneke

Janneke Bouwhuis

Haarstylist / Stijladviseur (kledingcoach en personal shopper)

Janneke is werkzaam vanaf 1999 bij onze kapsalon. Naast een gezin thuis weet ze haar passie met het vak te delen met de klanten. Naast alle werkzaamheden zijn haar specialiteiten haarverzorging; kleuren; fotoshoots en metamorfoses. Vanaf maart 2019 heeft Janneke een persoonlijke opleiding afgerond als stijladviseur (kledingcoach en personal shopper) je kan haar vinden onder de naam “Jouw Stijl” # Janneke. Onze samenwerking zal tot het gevolg hebben dat de wij u als klant professioneel meer te bieden hebben.

Alinda Kleinjan

Haarstylist

Vanaf 2003 is Alinda werkzaam in onze kapsalon. De altijd opgewekte kapster weet de schaar goed te hanteren in zowel dames al heren kapsels. Naast alle voorkomende werkzaamheden is haar specialisatie hoofdhuid en haar problemen

alinda