Erik

Erik Bijlstra

Haarstylist / Docent

Erik is vanaf 1985 kapper. Sinds 1994 heeft hij een eigen kapsalon. De kapsalon is hij gestart op de Grotestraat 26 in Den Ham. Vanaf 2004 is zijn zaak verhuisd naar Grotestraat 44. Hier is hij ook met het KappersTrainingsCentrum begonnen door het organiseren van cursussen voor kappers.

Vanaf 1994 is Erik docent in het kappersvak. Na het lesgeven op school, het examineren voor het landelijk examenorgaan en zitting in de beleid advies commissie van de ANKO, is hij de laatste jaren werkzaam als technisch adviseur voor een Italiaanse firma. Specialiteiten zijn metamorfoses; fotoshoot’s , barber kapsel; modeshows, geven van kapperstraining en het verzorgen van Sint-Nicolaas baardstellen.

Els Bijlstra

Hoofdhuid specialisatie / Visagie / Administratie

Els heeft naast schoonheidsspecialiste een aantal jaren in de modebranche gewerkt.
Vanaf 2010 is Els werkzaam in de kapsalon als salonassistent; visagist; administratie; receptie en planning. Tevens beheer depot van Palthe stomerijen en pasfoto snelservice. Vanaf mei 2016 is Els gecertificeerd specialiste in hoofdhuid problemen.

els
janneke

Janneke Bouwhuis

Haarstylist

Janneke is werkzaam vanaf 1999 bij onze kapsalon. Naast een gezin thuis weet ze haar passie met het vak te delen met de klanten. Naast alle werkzaamheden zijn haar specialiteiten haarverzorging; kleuren; fotoshoots en metamorfoses.

Alinda Kleinjan

Haarstylist

Vanaf 2003 is Alinda werkzaam in onze kapsalon. De altijd opgewekte kapster weet de schaar goed te hanteren in zowel dames al heren kapsels. Naast alle voorkomende werkzaamheden is haar specialisatie hoofdhuid en haar problemen

alinda