Verplichte sluiting

Helaas heeft het toch zover moeten komen, wij gaan tijdelijk sluiten. Ook al had ik de intentie om tot de laatste minuut open te blijven, sorry aan alle trouwe klanten. Erik & Els en team

De overheid heeft het advies van de deskundigen gekregen om de kapsalons te sluiten, de overheid heeft dit advies overgenomen en verplicht nu alle kapsalons om te sluiten tot 19 januari 2021

Kappercoins nu verzilveren

Vanaf heden kunt u de gespaarde kappercoins inleveren, voor behandelingen, kortingen en zelfs voor kans op 4 x gratis knipbehandeling.

Piggy spaarsysteem

Met het nieuwe, landelijk, spaarsysteem Piggy, kunt u ook bij ons sparen voor gratis producten en kortingen.

Dit systeem is handig, want met hetzelfde pasje kunt u ook sparen bij verschillende winkels en bedrijven in Den Ham.

Zo heeft u minder pasjes in uw portemonnee. En gratis producten is toch leuk om voor te sparen.

Parfum Point Refill (nieuw)

Onze parfum collectie is geheel in een nieuw jasje. De prijzen zijn niet veranderd € 12,95 voor 30 ml.

Onze geuren zijn gebaseerd op de allernieuwste modetrends die op dit moment gelden.

Parfum Point Refill is de nieuwe benaming. Dat betekend dat u het flesje met uw favoriete geur weer kunt laten vullen.

Er zijn heerlijke geuren voor Dames én Heren.

HAIRSTYLE EVENT OKTOBER

Hairstyle Event

 

TWENTERAND: Wilt u weten wat de nieuwe haarmode wordt? Op de hoogte zijn van alle nieuwe trends? Kom dan naar het HAIRSTYLE EVENT deze kappersshow wordt georganiseerd door: Bijlstra Haarstyling & More; De Kapperij; La Marge Haarmode; Marjo Hair & Beauty; Max Hair & Beauty; Roelien Hair & Beauty. En wordt gehouden bij Theater Het Punt aan de Burgemeester Koetjesstraat 2 te Vroomhoop. Op woensdagavond 18 oktober a.s.  Dit event is nieuw op kappersgebied en vooral nieuw doordat deze kappers een samenwerking hebben gezocht. Alle kappers komen uit deze regio te weten: Den Ham, Vroomshoop, Vriezenveen en Beerzerveld en werken onder de naam “De Haarspecialisten”.  Zij zullen u een avond vermaken met de nieuwste haarmode in verschillen de thema’s. Een gezellige avond waar  verschillende emoties naar voren komen. De kaarten voor deze avond zijn te verkrijgen bij de deelnemende kapsalons voor € 7,50 vanaf week 38.

Het nieuwste systeem op pasfoto gebied.

18-8-2016

Wij zijn trots u te kunnen vertellen dat wij beschikken over het nieuwste pasfoto systeem.

Vanaf nu beschikken wij over een nieuw pasfotosysteem. Uw voordeel: snel en correct afgedrukte pasfoto’s die voldoen aan alle eisen die door de overheid gesteld worden. Uitgebreide mogelijkheden voor een buitenlands visum, 4, 6 of 8 stuks en/of foto in groot formaat. Diverse opties mogelijk. Een afspraak maken is niet nodig. Vanaf €11,50 heeft u een prachtig setje nieuwe pasfoto’s. Voor de echte pasfoto’s ga je naar de PASFOTO SPECIALIST in Den Ham. Bij Bijlstra Haarstyling & More.voor media

ELS BIJLSTRA GECERTIFICEERD SPECIALISTE HAAR EN HOOFDHUID

Els Bijlstra gecertificeerd specialiste haar en hoofdhuid

 

Els Bijlstra is geslaagd voor de opleiding dermatologie voor kapper, haarstylisten en haarwerkers.

De opleiding is gericht op kennis en inzicht van en haar- en hoofdhuidproblemen én de bijbehorende behandeling.

Met een digitale microscoop worden foto’s gemaakt. Deze worden tot 500 maal uitvergroot waarbij een analyse wordt gemaakt van de problemen. Daarna wordt de klant geadviseerd en zo nodig  een behandelplan opgesteld. In sommige gevallen wordt doorverwezen naar de huisarts of dermatoloog.

Het gaat dan om anatomie/fysiologie van de huid en haren. Onderkenning van psoriasis, eczeem of infectie, vlekjes en plekjes op de huid hoofdhuid/haargrens.

Op kennis van al deze onderdelen is het behaalde certificaat van toepassing.

Een afspraak kan telefonisch gemaakt worden bij Bijlstra Haarstyling & Zorg voor huid en haar telefoonnummer 0546673575. Een consult kost € 15 euro.

Parfum

NIET LANGER VEEL BETALEN VOOR EEN PARFUM, NU “PARFUM VAN DE TAP”
.
L’équivalent parfums zijn alleen verkrijgbaar in de officiele L’équivalent parfum Refill Stations

DSC08856

Geniet van een geheel nieuwe en leuke manier van parfum kopen bij de goedkoopste parfumerie van Nederland.

Alle parfums mogen gratis getest worden, we hebben geuren voor dames en heren.

L’équivalent parfums zijn van de hoogste kwaliteit.

Niet de geur maar de prijs is anders. Vanaf € 12,90

Ons principe gaat uit van puur kwaliteit van de geuren en niet van de dure en prachtige designflessen en doosjes die je bij de bekende parfumeriezaken koopt. In onze ogen staat de kwaliteit en de prijs van de parfum op Nr. 1 en niet de styling van de fles en doosje! De hoge kwaliteit geuren van de tapparfums ruiken gegarandeerd minimaal 8 uur tot 18 uur of langer

 

Vernieuwde website

Onze website heeft een nieuw jasje gekregen!
Achter de schermen is wekenlang hard gewerkt aan een frisse look voor de website van Bijlstra Haarstyling & More. Wij hopen u met de nieuwe website nog beter en duidelijker te kunnen informeren.

Kunst bij de kapper

Een schilderij met een verhaal. Bij Bijlstra Haarstyling & More kunnen klanten komende weken meewerken aan een meesterwerk.
De vijfhonderd minischilderijtjes, geschilderd door jong en oud, vormen samen een bont geheel. Elke klant mag één vakje schilderen.

kunstkapper

Erik Bijlstra staat helemaal klaar om zelf ook een vakje te schilderen.
De kapper bedacht het plan in een opwelling en plaatste het doek niet lang daarna in de salon aan de Grotestraat.
Bijlstra hoopt dat het schilderij over enkele weken klaar is en dat het één geheel vormt van veel verhalen. Het schilderij komt eerst in de kapsalon te hangen, maar dit wordt niet het uiteindelijke doel. Bijlstra is nog op zoek naar een passende naam voor kunstwerk. Suggesties kunnen worden gemaild naar info@bijlstrahaarstyling.nl. Degene die de meest originele naam verzint, wint een VVV waardebon ter waarde van vijfentwintig euro.