Bij ons kunt u terecht voor het stomen van al uw kleding. Maar ook gordijnen, dekbedden en vloerkleden.

Elke dinsdag en donderdag is de wisseldag. Kleding die dinsdag wordt gebracht is donderdag weer in uw bezit.

Afbeeldingsresultaten voor Palthe

Bruidsproefkapsel / Make-up

Bruidsproefkapsel / Make-up

Een bruidskapsel vinden wij net zo belangrijk als u. We nemen rustig de tijd om diverse bruidskapsels te bespreken en te creëren. Onze make-up artist Els gaat voor u de bruidsmake-up verzorgen. Tevens kunnen alle teamleden make-up aanbrengen en adviseren. Zodat deze dag echt een onvergetelijke dag wordt. En een kopje koffie of glaasje bubbels mag hierbij niet ontbreken.

Els Bijlstra is gecertificeerd specialist in hoofdhuid behandelingen en analyse hiervan. Ze heeft de opleiding dermatologie voor kapper, haarstylist en haarwerkers gevolgd. Het gaat om de anatomie en fysiologie van de huid en haren. Onderkenning van psoriasis, eczeem of infectie, vlekjes en plekjes op de huid langs de haargrens of op de hoofdhuid.

Dames Prijs Abonnement prijs
Knippen en drogen € 26.50
Modelföhnen € 25.00 € 19.10
Knippen drogen versteviging € 28.50 € 26.50
Wassen knippen en modelföhnen € 40.50
Knippen en kleuren all-in v.a. € 76.50
Heren Prijs Abonnement prijs 65+ prijs
Knippen € 26.50 € 23.50 € 23.00
Kinderen Prijs 1 t/m 4 jaar Prijs 5 t/m 12 jaar
Knippen € 18.50 € 23.00
Speciale kortingen Prijs
 Kinderen knippen. (tot 12 jaar)  Cadeautje uitzoeken
Piggy spaarsysteem veel gratis producten en kortingen
  • Wij zijn lid van de ANKO (Koningklijke Algemene Nederlandse Kappers Organisatie)
  • Lid van Ondernemend Den Ham (ODH)
  • Lid van H.O.C. Hammer ondernemers collectief

Bij een goed gekapt kapsel hoort tegenwoordig een make-up deze twee kunnen niet zonder elkaar. Wij zijn gespecialiseerd in dag en avond make-up als ook bruid, gala en mannequin make-up.

Voor het einde van het jaar bent u ook bij ons aan het goede adres voor wat betreft het Sint-Nicolaasfeest.
Hiervoor hebben wij een grote collectie pakken van Sint en Piet. Het is voor ons de uitdaging om de “echte” Sint-Nicolaas te maken. Ook voor de Kerstman hebben wij deze mogelijkheid.

sint 2014

Onze collectie is altijd vernieuwend, kies bij uw nieuwe kapsel en kleding de passende sieraden. Met onze sieraden proberen wij steeds weer uniek te zijn. Op de beurs zoeken wij alleen bijou en mode accessoires die ons aanspreken. Tevens vinden wij trends in mode belangrijk. (op dit moment zijn er geen sieraden)

Van de zonnestudio kunt u het hele jaar gebruik van maken ook in de avond uren. De 38 lampen en 3 gezichtsbruiners zorgen ervoor dat uw zomerse teint blijft behouden.

En dat het ook nog eens ontspant met een rustig achtergrond muziekje is mooi meegenomen. De zonnebank voldoet aan de nieuwste Europese richtlijnen en beschikt over een zonnebankpaspoort.

De pasfoto’s die wij maken zijn geschikt voor officiële documenten zoals voor o.a. een paspoort en rijbewijs. De pasfoto’s voldoen aan de nieuwste eisen die vanaf 1 augustus 2006 j.l. gelden. Altijd 100 % garantie, prijs € 13,50